sponsor

Karademir Karot -KONYA KAROT -BETON DELME KESME SİSTEMLERİ



KARADEMİR KAROT, önce müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışanlarının sağlına özen göstererek gerekli eğitimleri vererek iş güvenliğinden taviz vermeden, zamanın, iş ahlakının, disiplinin, ekip ruhunun önemini unutmadan, MİMARSİNAN ’ın talebeleri olarak, yıllara meydan okuyan eserler inşaetmek için yola çıkmıştır.

Karademir karot konyada karot sektörüne 2017 yılında hizmete başlamıştır.Beton delme,beton kesme, derz kesimi, beton kırımı,beton traşlama, hidrolik kesim ,bina güçlendirme,filiz ekimi ve betona dair her işi güvenle yapmaktan kaçınmaz. Müşteri menmuniyeti bizim için en önde gelir. Bizimle iletişime geçerek yapılacak iş hakkında detaylı bilgi verebilir e-posta gönderebilirsiniz.













Telefon : 0505.981.3293
Mail : karademirkarot@gmail.com
Yetkili: MUAMMER KARADEMİR
Web: www.karademirkarot.com
VİZYONUMUZ
Tadilat işlerinde yerel ve ulusal pazarda lider şirket olmak. Kalite PolitikasıTadilat işlerinde güvenli, profesyonel ellerle çalışarak sıfır hata ile müşteri memnuniyetini esas alır. Tüm faaliyetlerinde kurum kültürü ve şirket politikaları doğrultusunda hareket etmeyi ilke edinmiştir.
  • Müşteri istekleri doğrultusunda, ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştirerek tam müşteri memnuniyetini sağlamak;
  • Rekabet gücümüzü artırmak için maliyetlerimizde ve verimlilikte sürekli iyileşme sağlamak,
  • İşçi sağlığı ve iş güvenliği ile çevrenin korunması konularında mükemmelliğe doğru sürekli gelişmek,
  • Önce kişilerin kalitesine yatırım yapılması
  • Hız, yenilik ve teknoloji ye önem verilmesi
  • Dürüst bütünlük ve grup anlayışı ile çalışılması
  • Müşteri için yapılabileceklerin ilk oluşumda sunulması
  • Sonuç odaklı kalarak, gayretli ama önce MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ nin korunması..
FARKIMIZ; Müşteri için yapılabilecek her şeyin yapılması. Önce kişilerin kalitesine yatırım yapılması, hız, yenilik ve gelişmelere önem verilmesi, dürüst, bütünlük ve grup anlayışı ile çalışılması. Sonuçlara odaklı kalarak gayretli ama önce müşteri memnuniyetinin yaratılması.
Ürün bazında yenilikleri takip ederek, bu gelişmelerin takipçisi olarak yeni ürün yapıları sunmak, verdiği üstün hizmetle siz müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak, uzun vadeli stratejik işbirliği ile birlikte başarıya ulaşmaktır.
KARADEMİR deneyimli insan kaynağını ve sağlam teknolojik altyapısını kaliteli hizmet prensibiyle birleştirerek, sektöründeki güçlü konumunu her geçen gün geliştiriyor.
Her zaman müşterilerine bilgi ve deneyimine dayalı kaliteli hizmet ve en iyi ürün yelpazesini sunuyor.Başarılarını, çeşitli markaların yetkili servisliğini alarak pekiştiriyor.
Deneyimli ve başaralı kadrosuyla hızlı, düşük maliyet avantajı ve kalitesiyle siz değerli müşterilerimizin işlerinde yardımcı oluyor, içiniz rahat olsun...
Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerimiz, bir sonraki işlerimizin geleceğidir anlayışıyla karot hizmeti verdiğimizz tüm işveren firmaların, KONYA’da karotcu karot, beton kesme ve karot işerinde vazgeçilmez iş ortakları olmanın gururunu taşımaktayız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

sıfır bir 3 sezon 1 bölüm izle

Güncel Eset Keyleri - Hergün Güncel Key

Yeşil Çay Zayıflatır mı?

sponsor