sponsor

Konya Asansör ve Yürüyen Merdiven İşletmecileri Derneği Kuruldu

konya-asansor-firmaları
Asansör sektöründe imalatçı ve montaj firmalarının, montaj ve kabul aşamasında yaşadığı sorunları en aza indirmek ve olası problemleri çözmek amacını taşıyan “Konya Asansör ve Yürüyen Merdiven İşletmecileri Derneği” kuruldu. T.C. İçişleri Bakanlığı, Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından da kuruluşu tescilllenen dernek Konya, Selçuklu ilçesinde faaliyete geçti.
Her geçen gün birlik olma yolunda adımlar atan “Türk Asansör Sektörü”nde, bir adımda Türkiye’nin en gelişmiş illerinden Konya’daki asansör firmalarından geldi.Mesleki dayanışma amacıyla kurulan “Konya Asansör ve Yürüyen Merdiven İşletmecileri Derneği”, asansör sektöründe montaj, kabul ve sonraki aşamalarda çıkabilecek olası sorunları en aza indirmeyi amaçlıyor.
Derneğin kuruluşuna ilişkin basın açıklamasının tam metni;
KONYA ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVEN İŞLETMECİLER DERNEĞİ
Derneğimiz, sektörümüzün daha kaliteli, daha güvenlikli asansör ve yürüyen merdiven gibi taşıyıcı ekipmanların halka arzında aracılık etmek için Mart 2018 tarihinde kurulmuştur.
Asansör piyasasında ki montaj, kontrol ve kabul esnasında doğabilecek ve halka arzından sonraki süreçte çıkabilecek sorunları asgariye indirmek, firma ve şahıs gözetmeksizin çözmeyi amaçlayarak kurulan bir dernektir.
Derneğimiz Asansör firmalarının, asansör kontrolü, kabulü yani kısacası asansör tescili esnasında yaşadığı sorunlarda firmaların sesi olmayı hedeflemiştir.
Önümüzde hayli uzun ve zorlu bir süreç olduğunun farkındayız, bu süreçte yönetim kurulumuzun,  dernek üye firma ve şahıslarına çok iş düşüyor, her bireyin üzerine düşeni yapacağı kanaatindeyiz.
Konya asansör sektöründe Türkiye’nin en gelişmiş ve tedariği en hızlı olan şehirler arasındadır. Sanayileşmenin bariz olarak görüldüğü Konya ilimizde sektörümüz listenin ilk sıralarında yer almaktadır.
Bu özveriyi kaybetmeden, işimizde en iyisi işinizin en iyisi olma temennisiyle.
KONYA ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVEN İŞLETMECİLER DERNEĞİ
Adına Dernek Başkanı : Ali ÇATAL
İletişim :
Nişantaş Mh. Tamer Sk. No:3/A  Selçuklu / KONYA
Telefon :
0332 235 84 94

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

sıfır bir 3 sezon 1 bölüm izle

Güncel Eset Keyleri - Hergün Güncel Key

Yeşil Çay Zayıflatır mı?

sponsor