sponsor

Bitcoin Nedir ?

Bitcoin, Bitcoin Nedir ?, Bitcon Fiyatı Nasıl Belirleniyor ?, Bitcoin Yatırımı Yapılmalı mı ?, Blockchain Nedir ?, BTC Nedir ?

Bitcoin Nedir ?


Bitcoin, herhangi bir merkezi ve ödeme sistemi olmayan dijital para birimidir. Kullanıcılar birbirlerine aracı olmadan doğrudan transfer işlemleri yapabilirler. Transferler dağınık bir kayıt ve mutabakat sistemine kaydedilir. Bu sisteme ise Blockchain denir. Bitcoin ağında transfer edilen değer birimi bitcoin(BTC) olarak isimlendirilir.

Bitcon Fiyatı Nasıl Belirleniyor ?


Bitcoin'in fiyatı, birbirinden bağımsız borsalar tarafından belirlenir. Bu borsalar ise arz-talep ilişkisi doğrultusunda fiyatlandırma yaparlar. Yani her borsada fiyatlar farklılık gösterebilir. Fakat kullanıcıların yaptıkları bazı işlemler sonucu fiyatlarda pek fark yoktur.

Bitcoin Yatırımı Yapılmalı mı ?


Bitcon borsasında yatırım yapmak hem avantajlı hem de risklidir. Çünkü değeri bir anda yükselebilir ya da bir anda düşebilir. Bu durumda yatırım yapacak olan kişilere iyi düşünmelerini öneriyoruz.

Biz de sitemizde sizler için yatırım yapmak yerine, çeşitli siteler aracılığı ile bitcon ve diğer coinleri kazanma yöntemlerini paylaşacağız. Bu nedenle bizi takip etmenizde fayda olacaktır.

Ayrıca Bitcoin ile ilgili çeşitli sorularınızı aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak sorabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

sıfır bir 3 sezon 1 bölüm izle

Güncel Eset Keyleri - Hergün Güncel Key

Yeşil Çay Zayıflatır mı?

sponsor