sponsor

Faucet Nedir ve Nasıl Bitcoin Kazanılır ?

Faucet Nedir, Nasıl Bitcoin Kazanılır, Bitcoin Faucet Nedir, Faucet İle Bitcoin Kazan
Faucet, kelime anlamı olarak musluk demektir. Bitcoin faucet ise çeşitli işlemler sonucu bitcoin cüzdanınıza ödeme yapan belli başlı sitelerdir.Bu sitelerin işleyişi ; çeşitli çözümlemeler ( Google Captcha, Solve Media vb. ) yapmanız sonucunda sizlere bitcoin ya da farklı coinler kazandırmaktır. 'Peki bu adamlar nasıl gelir kazanıyor ki biz bunları çözünce' diye aklınızda soru işareti olabilir, haklısınız da. Çünkü bu çözümlemeler kişiye gelir kazandırmaz. Bu sitelerin asıl amacıbulunduğunuz sayfadaki gördüğünüz reklamları yayınlamak ve bunun sonucunda yayınladığı reklamlardan gelir kazanmaktır. Kazandığı gelirlerin bir kısmını size aktarıp, geriye kalan kısmıyla kâr yapmaktır.

Bitcoin borsasına giriş yapan kişiler için bu siteler olmazsa olmaz demek doğru olur. Bitcoin borsası hakkında pek bilgisi olmayan ama parasına değer katmak isteyip, bitcoin yatırımcılığı yapmak isteyenler ilk olarak bu gibi sitelerden herhangi bir yatırım yapmadan bitcoin elde edebilir. Yani faucet sitelerinden bitcoin kazanmak için ödemenize gerek yoktur.

Günümüzde çok sayıda bitcoin ve diğer altcoinler için faucet sitesi mevcut ve gerçekten bu coinleri kazanmak mümkün. Örnek olarak ünlü FreeBitco.in sitesini verebiliriz. Siteye üye olup her saat başı reCAPTCHA çözerek bitcoin kazanılıyor.

Bunun yanı zıra az önce de belirttiğimiz gibi sadece bitcoin değil, diğer coinler ( Dogecoin, Litecoin vb. ) için de faucet siteleri mevcut. Üstteki sitenin dogecoin için olan faucet sitesi FreeDoge.co.in herkes tarafından bilinen bir faucet sitesidir. Bu siteden ise dogecoin dogecoin kazanılıyor ve sistem aynı.

Bu yazımızda Faucet nedir kısa ve anlaşılır bir şekilde bahsetmeye çalıştık. Yeni yayınlayacağımız yazılarda sizlere güvenilir ve işinize yarayacak faucet sitelerinden bahsedeceğiz. Bizi takipte kalın...

Ayrıca sorularınızı aşağıdaki yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

sıfır bir 3 sezon 1 bölüm izle

Güncel Eset Keyleri - Hergün Güncel Key

Yeşil Çay Zayıflatır mı?

sponsor