sponsor

İsrail mallarını boykot et! Müslüman kardeşine kurşun sıkma



İsrail mallarını boykot et! Müslüman kardeşine kurşun sıkma

ABD destekli Siyonistler Filistin'i askeri güçle işgal ederken, evlerimizi de yine ABD desteğiyle ürettiği ürünlerle işgal ediyor. Biz Müslümanlara ise bu ürünleri boykot ederek elimizden geldiğince Siyonist ürünlerini kullanmamak düşüyor.

22 Mayıs 2018 Salı 14:56
İsrail mallarını boykot et! Müslüman kardeşine kurşun sıkma yeniakit.com.tr  Siyonistlerin en büyük hamisi olan ABD, terör devleti İsrail'e ekonomik açıdan da en büyük yardımı sağlayan ülke. Terör devleti İsrail, en büyük uşağı olan ABD'nin yardımıyla Filistin'i işgal edip büyük planını gerçekleştirmeye çalışırken, bir yandan da yine ABD desteğiyle ürettiği ürünler sayesinde evlerimizi işgal ediyor.















KOLASINDAN SAKIZINA KADAR İSRAİL MALI
Dünyanın en çok kullanılan kola markası, İsrail'e verdiği desteği açıkça itiraf etti. 13 Temmuz 2002 tarihinde CNN'e katılan şirketin patronu, "Temmuz ayının tüm gelirini ve bundan sonraki ayların kâr paylarını israil ordusuna devredeceğiz." diyerek teröristlere verdiği desteği açıklamaktan çekinmedi.
Aynı zamanda malum kola markasının yaptığı reklamlardan birinde aynen şöyle deniliyor: "Bizim markamızı iç, İsrail'i destekle. Amerikan ürünlerini destekleyerek, İsrail'e destek verin."
Kendisini İngilizce'de "Birinci" anlamına gelen isimle tanıtan bir sakız firmasının da İsrail ürünü olduğu ortaya çıkmıştı. 




SİYONİST'E HİZMET EDEN DETERJAN FİRMALARINDAN DA UZAK DURUN
Müslüman kasabı olarak bilinen Şaron'la aynı ismi taşıyan deterjan firması, Türkiye'nin en çok kullanılan ürünlerinden biri... Aynı zamanda her reklamında kirlenmenin güzel olduğunu vurgulayarak ürününü pazarlamaya çalışan malum şirketin de İsrail malı olduğu bilinmesine rağmen Türkiye'de en çok kullanılan markalardan biri olması şaşkınlığa sebep oldu.
İSRAİL'İ BOYKOT EDİN!
Siyonist malı olan malum şirketler, büyük İsrail planının gerçekleştirilebilmesi için terör devlerine mali destek sağlıyor. Geçtiğimiz senelerde İsrail'in bu ürünlerini boykot etme çağrısı yapıldıktan sonra, özellikle kola firması, İstanbul'da kolasını bedava dağıtarak reklamını yapmaya çalışmıştı. Bu da boykotun etkili olabileceğinin en büyük kanıtlarından biri...
Müslüman'a düşen, İsrail ürünlerini satın alıp Filistinlilere sıkılacak olan mermilere finansör olmak değil, boykot ederek Siyonistlere tokat vurmaktır.
İİT'DEN BOYKOT KARARI
İstanbul'da gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı sonrası, Müslüman ülkelerin İsrail mallarını boykot etmeleri kararı alındı. 
İİT Zirvesi sonrası İsrail’e yaptırım kararını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Temennim İİT üyesi ülkelerin boykot uygulamaları ve İsrail mallarını almamaları. Biz de münasebetlerimizi, özellikle ekonomik, ticari ilişkilerimizi masaya yatıracağız. Seçimin ardından bu istikamette adımlarımızı atacağız” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

sıfır bir 3 sezon 1 bölüm izle

Güncel Eset Keyleri - Hergün Güncel Key

Yeşil Çay Zayıflatır mı?

sponsor