sponsor

Galaxy Note FE inceleme

Galaxy Note FE inceleme

Merakla beklenen Galaxy Note FE inceleme videosu ile karşınızdayız! Bu videoda, Note Fan Edition hakkındaki yorumlarımıza ulaşabilirsiniz!


Samsung Galaxy Note FE özellikleri

Galaxy Note 7 Fan Edition5.7 inç QHD (2560 x 1440) Super AMOLED ekran, 8 çekirdekli ve Galaxy S7 modellerinde de kullanılan Exynos 8890 işlemci, 4GB RAM64GB depolama alanı, microSD kart desteği ve sekiz aşamalı pil testinden geçirilmiş 3200 mAh gücünde bir pile sahip.
Android 7 ile kutusundan çıkan Galaxy Note Fan Edition, yeni açıklanan bilgilere göre Android 8.0 Oreo güncellemesi de aldı.
Android Oreo güncellemesi de alan Note FE modelinde, 12 Megapiksel çözünürlük sunan f/1.7 diyafram açıklığına sahip arka kamera ve 5 Megapiksel çözünürlüklü ön kamera yer alıyor.

Galaxy Note FE fiyatı

Samsung, geçtiğimiz yıl yaşanan pil sorunlarından dolayı piyasadan çekmek zorunda kaldığı Galaxy Note 7 modelinin, bataryasını yenileyerek tekrar satışa sunacağını açıklamıştı. Türkiye’de resmi olarak satışa sunulmayan ama paralel ithalat ile ülkemizde 2200 – 2000 TL fiyat etiketiyle satın

Samsung Galaxy Note FE teknik özellikleri

İşlemci Exynos 8890
RAM 4 GB
Hafıza 64 GB + MicroSD
Ekran 5.7 inç Super AMOLED
Çözünürlük 2560 x 1440
İşletim sistem Android Oreo + Samsung Experience arayüzü
Batarya 3200 mAh
Arka kamera 12 Megapiksel (f/1.7)
Ön kamera 5 Megapiksel
Çocuğu olanlar dikkat!Her anne – babanın mutlaka okuması gereken kılavuz!




Samsung Galaxy Note FE

2,199 ₺
Samsung Galaxy Note FE

TASARIM

4/5

DENEYİM

4/5

PERFORMANS

4/5

KAMERA

4/5

BATARYA

4.5/5
95%

ARTILARI

Yüksek performanslı donanımYüksek fiyat performans dengesiUygun fiyatBaşarılı arka kamera performansıAndroid Oreo güncellemesi aldı

EKSİLERİ

Tasarım dili 2018 model rakiplerinin gerisindeTek kameralı donanımÖn kamera çözünürlüğü biraz geride kalıyor


Editörün notu : 4/5 
yazarKaan Arlı
İngilizce öğretmenliği mezunu olan Kaan Arlı, 2009 yılından bu yana bilişim sektöründe. Akıllı telefonlar, oyun konsolları, fotoğraf makineleri ve futbol, vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.

    Yorum yazın

    28 yorum - “Galaxy Note FE inceleme”

    1. İbrahim AFŞİN dedi ki:
      inşallah bana çıkar
    2. Faik ulusan dedi ki:
      Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah..
    3. yılmaz dedi ki:
      ben bu telefonla 6s arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
      1. baca dedi ki:
        @yılmaz. kesinlikle note fe al. arkadaşta 6s var bende s7 edge var. arasıra kıyaslıyoruz benimki onunkini yerle bir ediyor. ister ekran netliği parlaklığı ister ön arka kamera olsun yerler bir ediyor. hatta herkes telefonu çıkardığında bende çıkrdığımda baba geldi kaldırın diğerlerini diye espri bile yapardık.
        asistan konusundada google playda ceyd-a diye bir program var. siriye 5 çeker. siriye feneri aç diyorsun açmıyor. ceydaya aç diyorsun açıyor, kendi aranda futbol konuşurken kayserispor diyorsun hemen siri kendini açıyor vs…
        note fe, s7den çok daha iyi olduğuna göre şaşma.
    4. Bahadır Altuntaş dedi ki:
      kimse yedek parça olayını konuşmuyor ? ekran ve pil için hiçbiryerde oem ürün bulunmuyor türkiyede deltaya muhtaç kalıyorsunuz onunda verdiği fiyatlar ne olur ?
      1. baca dedi ki:
        ürün garantili olduğu için 2 yıl boyunca onların sorunu olur. 2. yıldan sonra senin sorunun olur 🙂
    5. serkan tok dedi ki:
      başarılı ürün, tam bi f/p ürünü
    6. Sadık Ince dedi ki:
      Çekilişe nasıl katılım?
    7. gümüş44 dedi ki:
      Abi hepsi ***** daki telefonların ithalatçı veya türkiye samsung garantili demisi dogru mu alsak ilerde bir sıkıntı olurmu
    8. Şerafettin dedi ki:
      Kalem ihtiyacınız varsa alın ama fotoğraf çeken biriyseniz tavsiye etmem. Bu fiyata çok daha iyileri var.
    9. Anonim dedi ki:
      Sayın hacı, yazdıklarınızın çoğuna katılmıyorum. Bir note fe kullanıcısı sırf kalemden dolayı bile bu telefonu tercih eder. Toplantılarımda sürekli notlar alıyorum. Görüntü çekip üzerine not düşüyorum vs vs
    10. Kemal nadir BORONSAY dedi ki:
      Arkadaşlar cihaz kutusunda TÜRKİYE 220 watt uyumlu şarj aleti çıkmıyor. Ekstra şark adaptörü almanız lazım. Bunun dışında 5 ay önce 5.400 tl ye aldığım Note 8 ile 1/1 aynı , sadece ekranı Note 8 den küçük , fekat Note 8 de olmayan AKILLI KILIF hediyesi var. Bu KILIF piyasada 250 tl ye satılıyor. AFYON 7 – 7 BUÇUK – 8 -9 VE 10 u çok rahat bozar. En büyük özelliği ŞU GEÇİRMEMESİ bu arada telefonla birlikte kablosuz şarj eden bir power Bank aldım. Artık kablo derdi de yok. Şarj için bluetooth açmanızda gerek yok. Kesinlikle tavsiye ederim. Note 7 Harika bir telefon.
    11. Serdar dedi ki:
      6 aydır kullanıyorum. S7 Edge in eksikleri kapatılmış, çok güzel bir telefon. Dünyaya bir daha gelsem, yine Note FE derim.
    12. Mehmet balcı dedi ki:
      Arayüz zaten mevcuttu yeni gelen özellik değil ben 6 aydır kullanıyorum batarya ömrü iyileşti ama
    13. Ali safak dedi ki:
      Bakmayin alin zehir gibi telefon bu paraya 4000 liraliklarin ozellikleroni kullaniyonuz kibar ve şik bi telefon garantiyi dert etmeyin bence yillardir kullanirim samsung ekran kirdim oda musteri hatasi geciyor
    14. Ali dedi ki:
      Bakmayin alin zehir gibi telefon bu paraya 4000 liraliklarin ozellikleroni kullaniyonuz kibar ve şik bi telefon garantiyi dert etmeyin bence yillardir kullanirim samsung ekran kirdim oda musteri hatasi geciyor
    15. Sinan dedi ki:
      Cihazı 6 aydır kullanıyorum. Performansından kamerasına kadar kusursuz bir cihaz. Parmak izi tarayıcı,retina okuyucu,kablosuz şarj dahil aradığınız tüm özellikleri sunuyor. Hafızanın 64 gb olması ayrı bir avantaj. Note 8 den çok ufak farkları var. Boyut olarak hem kullanımda hem de estetikte Note 8 den çok daha kullanışlı. Kalemi kusursuz ve de Note 8 in yarı fiyatı. Gözünüz kapalı alın….
    16. Sinan dedi ki:
      Cihazı 6 aydır kullanıyorum. Performansından kamerasına kadar kusursuz bir cihaz. Parmak izi tarayıcı,retina okuyucu,kablosuz şarj dahil aradığınız tüm özellikleri sunuyor. Hafızanın 64 gb olması ayrı bir avantaj. Note 8 den çok ufak farkları var. Boyut olarak hem kullanımda hem de estetikte Note 8 den çok daha kullanışlı. Kalemi kusursuz ve de Note 8 in yarı fiyatı. Gözünüz kapalı alın….
    17. ZURKES dedi ki:
      dinozorun kuyruğuna basmışlar 15 yıl sonra ah demiş
      1. Emre dedi ki:
        Aynen öyle kardeşim 😂😂😂
    18. Anonim dedi ki:
      Hiç düşünmeden alın kesinlikle kusursuz
    19. Cafer dedi ki:
      Distiribütör garantili olarak gelecek diyemi konu açtınız yoksa telefonu yeni mi duydunuz. 1 aydır zaten bu telefonu takip ediyorum. Fiyatı düşmüyor hemde ithalatçı garantisi var.
    20. haci dedi ki:
      Tasarım dili 2018 model rakiplerinin gerisinde
      Tek kameralı donanım
      Ön kamera çözünürlüğü biraz geride kalıyor
      bence alınmaz mi 6 alın daha iyi.. o kalem zaten hiç bir işinize yaramıyacak emin olun.
      1. Tttunahan dedi ki:
        Kullanmasını bilmezsen işe yaramaz😉
      2. Ali Kemal dedi ki:
        Kullanan bilir kullanmayanlar anlayamaz
    21. Wise dedi ki:
      Suan icin alinabilecek en iyi fiyat performans telefonu keske samsung tr garantilide satinsa
    22. Ahmet Mirza Donbay dedi ki:
      Tek kelimeyle muhteşem bir telefon
    23. Anonim dedi ki:
      Kesinlikle harika bi cihaz. oreodan sonra kusursuz denebilecek bir akıcılık ve stabiliteye sahip oldu. Tek sorunu batarya eğer o da olmasa 4 4luk denilebilecek bir cihaz. Yani patlamayacak olsa 3500 mah batarya konsa şuan s9 plus boşuna almayın direk bunu alın derdim
    Galaxy Note FE inceleme konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Galaxy Note FE inceleme ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Galaxy Note FE inceleme ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "

    Yorumlar

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    sıfır bir 3 sezon 1 bölüm izle

    Güncel Eset Keyleri - Hergün Güncel Key

    Yeşil Çay Zayıflatır mı?

    sponsor