sponsor

Admatic nedir, Admatic reklamları kazandırır mı? ekadar kazandırır?


Admatic nedir, Admatic reklamları kazandırır mı?


Formülümüz:
12000 Gösterim / 1000 tekil ziyaretçi: 12 x 1,75 gelir = 21 TL x 30 Gün = 630 TL

İnternet siteniz var ve uzun süredir verdiğiniz emeklerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Alternatif reklam kanallarına ihtiyacınız var ve reklam veren firma arıyorsunuz. Admatic sizin için çözüm olabilir.
Amatic Nedir?
Admatic İnternet reklamcılığında yeni boy gösteren ve farklı çözümler üretmeye çalışan bir firma. Yaklaşık iki yıldır güvenilir ve kaliteli yayınlarını sürdürüyor. Ayrıca google adsense anlaşması olan bir firma. Kaliteli ve ziyaretçilerinizin beğenisini ve ilgisini çekecek reklamlar yayınlıyorlar. Kaliteli reklamlar ise sizin daha fazla kazanç sağlamanızın önünü açıyor.
Admatic diğer google network firmalarından farklı olarak kurumsal firmalarla anlaşmalar sağlıyor. Google kanallarından yüksek kaliteli reklam ortaklığı yapmasının yanı sıra kurumsal firmaların dikkatini çekerek farklı çözümler sunabiliyor. Hem reklam veren açısından hem de yayıncılar açısından kazançlı ve sürdürülebilir bir yayın politikası oluşturuyor. Kendini sürekli geliştirmekte olan Admatic websitesi sahiplerine kaliteli ve dikkat çekici reklamlar sunma olanağı sağlamaktadır. Görselliğin öne çıkarıldığı ve kullanıcının direk dikkatini çekecek şekilde hazırlanan ilanlar oldukça fazla ilgi görmektedir.
Çalışma Koşulları
Admatic gibi reklam yayın kanallarının reklam yayınlamak isteyen webmasterlardan haklı olarak bazı istekleri var. Reklam verenlerin kaynaklarının düzgün kullanılması adına webmasterlardan günlük en az 1000 tekil ziyaretçi talep edilmekte. Aynı zamanda web sitenizin anlaşılır, kaliteli ve kullanıcılar tarafından rahat bir şekilde kullanılabiliyor olması gerekiyor. Bunun yanı sıra yayın koşullarına bağlı olarak sistem gereksinimlerinin sağlanması ve web sayfasının hızlı ve ziyaretçiyi yormayacak şekilde çalışması son derece önemli.
Ne kadar kazanabilirim
Örnek verecek olursak; bir web siteniz var ve günlük ortalama 12000 ziyaretçiniz var. Admatic’de – Interstitial  (800×600) Reklam yayınından Günlük bin gösterim başı 1,50 kuruş ila 3,00 TL aralığında gelir verilmektedir. Bu yayınıza bağlı olarak ve reklam verenlerin o döneme bağlı olarak rekabetçi fiyatları ile Admatic tarafından belirlenmektedir. Örneğimize devam edecek olursak;
Formülümüz:
12000 Gösterim / 1000 tekil ziyaretçi: 12 x 1,75 gelir = 21 TL x 30 Gün = 630 TL
Admatic sisteminde en sağlıklı gelir yöntemi – Interstitial  (800×600) Reklam olmasına rağmen – Scroll (300×250) Videolu reklam yayınlayarak çok gelir elde etme imkanı sunmaktadır. Admatic en çok Kazandıran reklam firmaları arasında yer almaktadır. Google Adsense ile karşılaştırıldığında gösterim bazlı ödeme yaptığı için yüksek ziyaretçili ancak reklamlara tıklamayı sevmeyen site sahipleri açısından avantajlı bir reklam veren diyebiliriz. Adsense rakip olması mümkün değil tabiî ki. Alternatif olarak düşünülebilir Admatic.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

sıfır bir 3 sezon 1 bölüm izle

Güncel Eset Keyleri - Hergün Güncel Key

Yeşil Çay Zayıflatır mı?

sponsor